Megbízható, minőségi kutat szeretne, rejtett költségek nélkül? Akkor a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!
Milyen lépései vannak a kútfúrásnak? Tudjon meg minél többet a kútfúrás rejtelmeiről!

WWW.KUTFUROK.HU

 

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

Megbízhatóság és precizitás.

Professzionális felszerelés, munkaeszközök.

Több évtizedes tapasztalat és szakértelem.

Összeszokott csapat.

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot munkatársunktól professzionális kútfúrásra a lentebb látható telefonszámon, vagy ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével. Nem bánja meg, hisz a víz a fúrt kútból olcsó, legalábbis jóval olcsóbb mint a vezetékes hálózatról. A fúrt kútból származó víz az esetek többségében megfelel az ivóvíz minősítési követelményeknek, azon kevés esetben pedig mikor mégsem felel meg, beépített szűrők illetve szűrőanyagok segítségével már megfelel.

A fúrt kútból származó víz akkor is tökéletes és olcsó önnek, ha fogyasztani nem szeretné, csak a szürke vizes helyiségek (fürdőszoba,wc,kerti locsolás) ellátására szeretné használni. Gondoljon csak bele, mennyit megspórolhat havi vízszámláján már akkor is, ha csak a wc öblítővizet veszi a kútból. Az ökoerőforrások közül a fúrt kút vize rendelkezik a leggyorsabb megtérülési mutatóval, tehát ennek a befektetésnek térül meg leghamarabb az ára.

Fúrt kútja van? Kereshet vele! Nem hiszi el? Számolja csak ki mennyi összeget takaríthat meg havonta egy fúrt kúttal, amit ezentúl nem kell kifizetnie a vízdíjra! Ugye? Ez pont annyit ér, mintha ennyivel emelkedett volna a havi bevétele!

 

 

Ügyvezető Krizsanyik László

 

 

Telefon 06 30 / 489 72 65

 

 

E-Mail kutfurok [kukac] kutfurok.hu

 

* Minden mező kitöltése kötelező.